Wilt u ook partner worden? Klik hier!

Keukenwinkel-Akersloot-Alkmaar

KEUKENWINKEL.NL /CORONA UPDATE

Onderhoud Website

Ter voorbereiding op het seizoen 2021-2022 is de webwinkel de komende maanden niet actief. Aanbod en zoekstructuren worden aangepast aan nieuw beleid en nieuwe inzichten. Keukenwinkel.nl blijft gericht op een open prijsbeleid, professionel voorlichting en verbetering van de online positie in de markt.

Corona ontwikkelingen en verhuizing Showroom/magazijn

De regering staat voor moeilijke keuzen. Het lijkt er op dat diegenen die er voor kiezen niet gefaccineerd te worden voor een belangrijk deel zorgen voor problemen die wij maatschappelijk gezien niet willen! In dat verband past ook Keukenwinkel.nl het beleid aan.

Voor Keukenwinkel.nl blijft het goede nieuws dat vanaf het begin van de Corona beperkingen vele nieuwe Keukens zijn verkocht en worden uitgeleverd. Klanten hebben het als positief ervaren dat in de Showroom de 1,5 meter afstand en de hygiëne maatregelen strikt werden opgevolgd. Ook de privé afspraken op vrijdag en zaterdag achter gesloten deuren worden als positief beoordeeld in een veilige omgeving. Deze ervaringen, de versoepelingen die thans gelden en de snelle stijging van de besmettingen en belasting van de zorg hebben ons doen besluiten vooralsnog alleen afspraken te maken met consumenten die zijn gevaccineerd totdat de pandemie onder controle is gebracht. Wij respecteren de mensen die een andere keuze maken, maar kiezen in onze verkoopruimte voor veiligheid.

De Showroom gaat verhuizen naar een nieuwe locatie in Alkmaar Stad. De verhuizing zal worden voltooid in de maand november. Afspraken kunnen nu al in overleg worden gemaakt. Meer informatie hierover in de komende periode.

1) Showroombezoek op afspraak

Offertegesprekken voor een complete nieuwe Keuken zullen vanaf heden weer in volledige bezetting alleen op afspraak plaatsvinden met maximaal 2 Personen. Wij wisselen zoals gewoonlijk in een gesprek alle eisen, wensen, adviezen en informatie met elkaar uit. Dat kan vrijdag of zaterdag plaatsvinden en ingepland worden op vrijdag van 10.30-13.00 uur en 14.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-12.30 uur en 14.00-17.00 uur. U mailt uw voorkeur dag en tijd en wij bevestigen een definitieve afspraak. Neem voor dit gesprek zoveel mogelijk maten en foto's mee(wanden, ramen, deuren e.d.).

2) Communiceer per mail

Over alle mogelijke vragen over producten, levertijden e.d. naar info@keukenwinkel.nl

3) Telefonisch bereikbaarheid

Voor consumenten waarvoor een offerte is gemaakt en diegenen die hebben gekocht van woensdag t/m zaterdag 10.00-18.00 uur. Voor toeleveranciers van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur

4) Logistiek leveranciers
woensdag en donderdag 10.00-18.00 uur - maandag, dinsdag en vrijdag in overleg met telefonische melding  van chauffeur 15 minuten vóór aankomst naar ons mobiele nummer.

Showroom Alkmaar
Keukenwinkel.nl
                                                                                                                             Vakantiesluiting 2021 Showroom Alkmaar 20-12-2021 t/m 04-01-2022

Magazijn Akersloot gesloten van 20-12-2021 t/m 04-01-2022 

Keukenwinkel.nl Alkmaar - Partner van Keukenwinkel.nl

Keukenwinkel.nl in Alkmaar is Partner van de eerste keukenwinkel op internet die vanaf 2006 openheid van zaken geeft. Geen gedoe met overdreven kortingspercentages gratis montage of gratis apparatuur, vandaag tekenen, want morgen is het voorbij! Allemaal onzin! Gewoon degelijke Duitse Keukenmeubelen, A-merken inbouwapparatuur en alle mogelijke Werkbladen voor een scherpe prijs, daar gaat het om bij de Keukenwinkel.nl.

Met ruim 30 jaar ervaring, praat u met een absolute specialist in keukens.

Wat u van ons mag verwachten:

  • Voordelig en open prijsbeleid!
  • Degelijke Duitse Keukenkasten
  • A-merken inbouw apparaten
  • Een beter ontwerp binnen uw ruimte en budget
  • Bouwkundig inzicht, modern, ambitieus
  • Goede service en aftersales

Keukenwinkel.nl doelstellingen

Onze doelstelling is u als consument maximaal  informeren en te zorgen voor de juiste randvoorwaarden bij de aankoop van een nieuwe keuken: kennisoverdracht, een goede voorbereiding en installatie door vakmensen, vaste relaties van Keukenwinkel.nl

Veilig Betalen Fonds (VBF)

Uw aankoop bij Keukenwinkel.nl vanaf een waarde van €2500,- en meer is 100% veilig gesteld door de samenwerking met het Veilig Betalen Fonds. Al ruim 15 jaar lang hebben alle kopers bij Keukenwinkel.nl hun aankoopbedrag veilig gereserveerd en na aflevering de eerste twee dagen de nieuwe keuken rustig kunnen uitpakken en controleren. Keukenwinkel.nl accepteert geen aanbetaling of deelbetalingen. Keukenwinkel.nl wordt pas uitbetaald nadat u de goederen heeft ontvangen en gecontroleerd. Geen levering, geen geld. 100% Veilig voor koper en verkoper.

Ervaringen in het verleden met faillissementen van vele kleinere bedrijven, maar ook bedrijven als b.v. Horn, Hans Verkerk, hebben aangetoond dat zelfs de grootste spelers in de markt onderuit kunnen gaan. Ook brancheverenigingen hebben in zo’n geval geen zekerheid kunnen bieden! Neem dus geen risico: betaal niets aan, ook niet 10 of 5 dagen vóór de aflevering! Betaal pas nadat de keuken geleverd is, kies voor het VBF ! Dat is echte zekerheid voor u bij Keukenwinkel.nl.


 

Keukenwinkel.nl Showroom

mail naar info@keukenwinkel.nl

Vriendelijke groet,

Team Keukenwinkel.nl


563df320cef3c