Wilt u ook partner worden? Klik hier!

Keukenwinkel Grou

Stienstra Keukens - Partner van Keukenwinkel.nl

Stienstra Keukens al jarenlang een begrip in Friesland op het gebied van Keukens.

Of u nu wel of niet een keuken bij ons koopt, wij zullen altijd een zo goed mogelijk en deskundig advies geven. Een keuken moet mooi en praktisch zijn, en zeker functioneel. Een duidelijke, eerlijke offerte met tekeningen behoort standaard bij onze service. Voordat een keuken voor de klant in bestelling gaat, wordt eerst de keukenruimte op de juiste maatvoering grondig gecontroleerd. Onze eigen monteurs zorgen voor een vakkundige plaatsing van uw keuken.

Met het toenemend gebruik van internet groeit de behoefte van nieuwe generaties om thuis te worden geïnformeerd over de dichtstbijzijnde winkels, hun producten, prijzen, aanbiedingen en Ontwerpmodellen van Complete Keukens. Wij Stienstra Keukens hebben op dit gebied als zelfstandige Keukenwinkel de aansluiting gevonden bij het Platform Keukenwinkel.nl en zijn daarmee Partner van Keukenwinkel.nl geworden.

Wat u van ons mag verwachten:

  • Voordelig en open prijsbeleid!
  • Degelijke Duitse Keukenkasten
  • A-merken inbouw apparaten
  • Een beter ontwerp binnen uw ruimte en budget
  • Bouwkundig inzicht, modern, ambitieus
  • Goede service en aftersales

Zoekt u een Keukenwinkel in Leeuwarden, Franeker,  Sneek of een Keukenwinkel in Heerenveen of Drachten? Bezoek of neem contact op met Stienstra Keukens in Grou. In de prachtige keukenshowroom op Biensma vindt u in iedere stijl een nieuwe keuken. Kom gerust geheel vrijblijvend langs, en ervaar onze service.

Laat u inspireren door de complete keukens op onze website. U heeft keuze uit honderden kant en klare keukenontwerpen met 3D fotorealistische afbeeldingen en direct een scherpe prijs. Ontwerpmodellen van rechte Keukens, Hoekkeukens, Eilandkeukens en U-Keukens.

Graag tot ziens in Grou !

5750064f45212

Stienstra Keukens te Grou

Biensma 32
9001 ZZ Grou

T 0566 - 62 40 02
E grou@keukenwinkel.nl


Openingstijden:
Maandag: 13.30 - 17:30 uur
Dinsdag: 10.00 - 17:30 uur
Woensdag: 10.00 - 17:30 uur
Donderdag: 10.00 - 17:30 uur
Vrijdag: 10.00 - 17:30 uur
Zaterdag: 10.00 - 17:30 uur
Zondag: Gesloten