Verzenden

In onze website prijzen  zijn GEEN verzendkosten ingecalculeerd. Deze zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van de zending.

Voor complete Keukens of samenstelling van bepaalde onderdelen zijn b.v. met ons externe magazijn  prijsafspraken gemaakt voor het totale logistieke traject: ontvangen, controleren, op naam klaarzetten en uitrijden. Zie hieronder de tarieven die wij op uw offerte en orderbevestiging steeds vermelden en netto doorberekenen.

Kleinere zendingen en voorraadkeukens kunnen in eigen magazijn/showroom van de Partner vestiging worden afgehaald zonder kosten. Overige tarieven voor verzending van o.m. postpakketten eveneens in onderstaand overzicht:

Afhalen in magazijn vestiging zonder kosten

pakketten t/m 5kg                     € 12,-

pakketten t/m 10kg                   € 22,-

pakketten t/m 30kg                   € 39,-

BASISTARIEVEN keukenkasten, werkbladen, Apparaten BINNEN 50KM VANUIT VESTIGING

keukenelementen 1 stuks          € 60,-  

keukenelementen t/m 3 stuks    € 115,-

keukenelementen t/m 5 stuks    € 150,-

keukenelementen t/m 8 stuks    € 215,-

KM-TOESLAG VANUIT MAGAZIJN PARTNERVESTIGING: € 0,55 PER KM

Complete Keukens  €329,-  Maximum tarief voor complete keuken vanaf €6000,- op begane grond in Nederland. Tarief België op aanvraag.

Stenen/stalen bladen op locatie Nederland  € 99,-  (altijd meetellen/ klant regelt extra mankracht)

Wij zorgen ervoor dat uw producten snel en onbeschadigd bij u thuis worden afgeleverd. Mocht u toch klachten hebben over beschadigde producten, laat het ons tijdig weten zodat wij voor u naar een oplossing kunnen zoeken!

LET OP: controleer altijd uw bestelling van keukenonderdelen goed als deze wordt gebracht door onze expediteur. Controleer de verpakkingen! Mocht er schade zijn aan de verpakking, maak een foto, vermeldt dit op de pakbon, dan heeft u na het uitpakken thuis bij gebleken schade ook vaak recht op vervanging.