check

De grootste online keukenwinkel van Nederland

winkelwagen

0
› betalen

Verzenden

In onze website prijzen  zijn GEEN verzendkosten ingecalculeerd. Deze zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van de zending.

Voor complete Keukens of samenstelling van bepaalde onderdelen zijn b.v. met ons externe magazijn  prijsafspraken gemaakt voor het totale logistieke traject: ontvangen, controleren, op naam klaarzetten en uitrijden. Zie hieronder de tarieven die wij op uw offerte en orderbevestiging steeds vermelden en netto doorberekenen.

Kleinere zendingen en voorraadkeukens kunnen in ons eigen magazijn aan de rand van Alkmaar op de showroom locatie  worden afgehaald zonder kosten. Overige tarieven voor verzending van o.m. postpakketten eveneens in onderstaand overzicht:

 

pakketten t/m 5kg                     € 10,-

pakketten t/m 10kg                   € 20,-

pakketten t/m 30kg                   € 35,-

keukenelementen 1 stuks          € 55,-

keukenelementen t/m 3 stuks    € 80,-

keukenelementen t/m 5 stuks    € 100,-

keukenelementen t/m 8 stuks    € 125,-

Complete Keukens                    €299,-

Stenen/stalen bladen op locatie  € 99,-  (altijd meetellen/ klant regelt extra mankracht)

Afhalen zonder kosten

Wij zorgen ervoor dat uw producten snel en onbeschadigd bij u thuis worden afgeleverd. Mocht u toch klachten hebben over beschadigde producten, laat het ons tijdig weten zodat wij voor u naar een oplossing kunnen zoeken!

LET OP: controleer altijd uw bestelling van keukenonderdelen goed als deze wordt gebracht door onze verzendende expeditie. Controleer de verpakkingen! Mocht er schade zijn aan de verpakking vermeldt dit dan op de pakbon, dan heeft u na het uitpakken thuis bij gebleken schade ook recht op vervanging.