Keukenwinkel.nl regio Alkmaar

KEUKENWINKEL.NL /CORONA UPDATE

Onderhoud Website

Ter voorbereiding op het seizoen 2021-2022 is de webwinkel de komende maanden niet actief. Aanbod en zoekstructuren worden aangepast aan nieuw beleid en nieuwe inzichten. Keukenwinkel.nl blijft gericht op een open prijsbeleid, professionel voorlichting en verbetering van de online positie in de markt.

Corona ontwikkelingen en verhuizing Showroom/magazijn

De regering staat voor moeilijke keuzen. Het lijkt er op dat diegenen die er voor kiezen niet gefaccineerd te worden voor een belangrijk deel zorgen voor problemen die wij maatschappelijk gezien niet willen! In dat verband past ook Keukenwinkel.nl het beleid aan.

Voor Keukenwinkel.nl blijft het goede nieuws dat vanaf het begin van de Corona beperkingen vele nieuwe Keukens zijn verkocht en worden uitgeleverd. Klanten hebben het als positief ervaren dat in de Showroom de 1,5 meter afstand en de hygiëne maatregelen strikt werden opgevolgd. Ook de privé afspraken op vrijdag en zaterdag achter gesloten deuren worden als positief beoordeeld in een veilige omgeving. Deze ervaringen, de versoepelingen die thans gelden en de snelle stijging van de besmettingen en belasting van de zorg hebben ons doen besluiten vooralsnog alleen afspraken te maken met consumenten die zijn gevaccineerd totdat de pandemie onder controle is gebracht. Wij respecteren de mensen die een andere keuze maken, maar kiezen in onze verkoopruimte voor veiligheid.

De Showroom gaat verhuizen naar een nieuwe locatie in Alkmaar Stad. De verhuizing zal worden voltooid in de maand november. Afspraken kunnen nu al in overleg worden gemaakt. Meer informatie hierover in de komende periode.

1) Showroombezoek op afspraak

Offertegesprekken voor een complete nieuwe Keuken zullen vanaf heden weer in volledige bezetting alleen op afspraak plaatsvinden met maximaal 2 Personen. Wij wisselen zoals gewoonlijk in een gesprek alle eisen, wensen, adviezen en informatie met elkaar uit. Dat kan vrijdag of zaterdag plaatsvinden en ingepland worden op vrijdag van 10.30-13.00 uur en 14.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-12.30 uur en 14.00-17.00 uur. U mailt uw voorkeur dag en tijd en wij bevestigen een definitieve afspraak. Neem voor dit gesprek zoveel mogelijk maten en foto's mee(wanden, ramen, deuren e.d.).

2) Communiceer per mail

Over alle mogelijke vragen over producten, levertijden e.d. naar info@keukenwinkel.nl

3) Telefonisch bereikbaarheid

Voor consumenten waarvoor een offerte is gemaakt en diegenen die hebben gekocht van woensdag t/m zaterdag 10.00-18.00 uur. Voor toeleveranciers van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur

4) Logistiek leveranciers
woensdag en donderdag 10.00-18.00 uur - maandag, dinsdag en vrijdag in overleg met telefonische melding  van chauffeur 15 minuten vóór aankomst naar ons mobiele nummer.

Showroom Alkmaar
Keukenwinkel.nl Showroom Alkmaar 20-12-2021 t/m 04-01-2022

Magazijn Akersloot gesloten, nieuw adres per 01-02-2022 volgt