Keukenwinkel.nl regio Alkmaar

KEUKENWINKEL.NL /CORONA UPDATE

Onderhoud Website

Ter voorbereiding op het seizoen 2021-2022 is de webwinkel de komende maanden niet actief. Aanbod en zoekstructuren worden aangepast aan nieuw beleid en nieuwe inzichten. Keukenwinkel.nl blijft gericht op een open prijsbeleid, professionel voorlichting en verbetering van de online positie in de markt.

Deltavariant en verhuizing Showroom/magazijn

De regering was een beetje dom. Wij met z'n alle waren een beetje dom. Versoepelen en alle remmen los, dat gaat niet samen. We pieken te vroeg in voetbaltermen. Even een stap terug nu in ieders belang!

Voor Keukenwinkel.nl blijft het goede nieuws dat vanaf het begin van de Corona beperkingen vele nieuwe Keukens zijn verkocht en worden uitgeleverd. Klanten hebben het als positief ervaren dat in de Showroom de 1,5 meter afstand en de hygiëne maatregelen strikt werden opgevolgd. Ook de privé afspraken op vrijdag en zaterdag achter gesloten deuren worden als positief beoordeeld in een veilige omgeving. Deze ervaringen hebben ons doen besluiten dit beleid voort te zetten.

De Showroom gaat verhuizen naar een nieuwe locatie in Alkmaar Stad. De verhuizing gaat plaatsvinden in de komende maanden, startend in de vakantiesluiting weken 30-31 en 32. Meer informatie hierover in de komende periode.

1) Showroombezoek op afspraak

Offertegesprekken voor een complete nieuwe Keuken zullen vanaf oktober weer in volledige bezetting alleen op afspraak plaatsvinden met maximaal 2 Personen. Wij wisselen zoals gewoonlijk in een gesprek alle eisen, wensen, adviezen en informatie met elkaar uit. Dat kan vrijdag of zaterdag plaatsvinden en ingepland worden op vrijdag van 10.30-13.00 uur en 14.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-12.30 uur en 14.00-17.00 uur. U mailt uw voorkeur dag en tijd en wij bevestigen een definitieve afspraak. Neem voor dit gesprek zoveel mogelijk maten en foto's mee(wanden, ramen, deuren e.d.).

2) Communiceer per mail

Over alle mogelijke vragen over producten, levertijden e.d. naar info@keukenwinkel.nl

3) Telefonisch bereikbaarheid

Voor consumenten waarvoor een offerte is gemaakt en diegenen die hebben gekocht van woensdag t/m zaterdag 10.00-18.00 uur. Voor toeleveranciers van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur

4) Logistiek leveranciers
woensdag t/m vrijdag 10.00-18.00 uur - maandag en dinsdag in overleg met telefonische melding  van chauffeur 15 minuten vóór aankomst naar ons mobiele nummer.

Showroom
Keukenwinkel.nl
Molenlei 9B
1921 CX AKERSLOOT                                                                                                                                           info@keukenwinkel.nl
 

Vakantiesluiting 2021 weken 30-31 en 32 Showroom Akersloot

Showroom/magazijn gesloten van 26-07-2021 t/m 17-08-2021