Ga direct naar:

Rugwand bekleding in Keukens

Bladmaterialen vinden steeds meer toepassing als rugwandbekleding. Een rugwand composiet wordt geleverd in zowel 12mm als 20mm afhankelijk van de situatie met een maximale lengte van 300 cm. Het plaatmateriaal voor rugwand graniet is altijd 20mm dik en de lengte is variabel per granietsoort, maar in het algemeen tot ca. 270 cm lang. Rugwand MDF kunststof wordt geleverd in 9mm met een HPL bekleding vanuit het standaard programma van de kunststof werkbladen, maar ook een paar specifieke kleuren die alleen als rugwand mogen worden toegepast(o.a. rvs kleurige uitvoering).

Rugwandpanelen graniet en composiet worden op maat geleverd en berekend per 10cm lengte met een minimum lengte van 50cm steeds naar boven afgerond. Extra berekend worden de zijkanten die gepolijst moeten worden per 10 cm lengte.

MDF rugwanden worden geleverd in de hoogten 29 -62 -90 en 120 cm tot een maximum lengte van 400 cm en een minimum rekenlengte van 60 cm. Extra berekend worden de zijkanten die in kleur moeten worden afgeplakt per 10 cm lengte.

Team Keukenwinkel.nl