Ga direct naar:

Onderkasten met greep

IKO Keukenmeubelen uit Duitsland hebben verschillende breedtematen die in alle productgroepen worden getoond en geprijsd. In de hoogte maten is steeds een veelvoud van 13 cm het uitgangspunt; een onderkast is standaard 6x13=78 cm hoog. Tegen meerprijs kunnen soms de breedte en/of hoogte van een keukenkast worden ingekort.

Onder het menu Keukenmeubelen biedt Keukenwinkel.nl een groot assortiment keukenkasten te beginnen met onderkasten met greep. Afhankelijk van de gewenste toepassing of en budget kan je kiezen uit een grote verscheidenheid aan onderkasten. Naast een onderkast met deur en de onderkast met lade en deur zijn er de praktische onderkasten met lade en korfladen en zelfs een onderkast lade/korfladen extra diep met nog meer opbergruimte voor uw wekelijkse boodschappen. In sommige gevallen is de toepassing van een kookplaat reden voor de keuze van een onderkast met laden voor kookplaat of met extra ruimte de onderkast kookplaat extra diep. Ook zijn er voor de plek waar de spoelbak komt speciale onderkasten. Deze vind je onder onderkast voor spoelbak. Onderdelen van keukenmeubelen die bij thuis keuken berekenen in combinatie met al deze onderkasten ook vaak worden toegepast zijn te vinden onder onderkast passtuk rug/steunwand en minder toegepast maar wel leverbaar een onderkast open of schuin.

Ovens en vaatwassers op hoogte 

Steeds vaker worden waar mogelijk en met name bij intensief gebruik ovens op buik- en borsthoogte ingebouwd voor puur gebruiksgemak. Ook de vaatwasser kan op één of meerdere laden worden ingebouwd op een hoogte die het mogelijk maakt zonder te bukken de vaat in- en uit te laden. Relevante productgroepen zijn onderkast oven/hoge vaatwasser en front voor onderbouwapparatuur. Verder in menu onder hoge kast voor oven-magnetron veel variaties voor het inbouwen van de oven of magnetron op een prettige hoogte.

IKO Keukenmeubelen

IKO Keukenmeubelen worden al meer dan 100 jaar gefabriceerd in de Duitse traditie van het maken van degelijke producten. Geautomatiseerde productieprocessen als LASER-Edge techniek, Korpus en Frontmontage, Dynasoft zelfsluitende en zachtdempende laden en BLUM scharnieren staan garant voor absolute topkwaliteit vandaag en tot in lengte van jaren!

Team Keukenwinkel.nl