Ga direct naar:

Hoge keukenkasten greeploos

IKO Keukenmeubelen uit Duitsland hebben verschillende breedtematen die in alle productgroepen worden getoond en geprijsd. In de hoogte maten is steeds een veelvoud van 13 cm het uitgangspunt; een hoge kast met greep begint standaard met een hoogte van 130 cm (10x13cm). Steeds per 13 cm oplopend zijn er de hoogten 143 -156 -169 -182 -195 -208 en 221 cm als hoogste. Tegen meerprijs kunnen soms de breedte en/of hoogte van een keukenkast worden ingekort.

Bij het samenstellen van een nieuwe keuken heeft de keuze voor hoge keukenkasten greeploos(GL) vaak te maken met het inbouwen van wat grotere apparaten of het boven elkaar plaatsen van meerdere inbouwapparaten zoals een hoge kast GL oven-magnetron of een hoge kast GL koelkast-oven. Maar hoge kasten zijn natuurlijk ook bij uitstek geschikt om veel volume in opbergruimte te creëren. Denk b.v. aan de hele praktische apothekerskast GL in verschillende breedtematen en de hoge voorraad keukenkast GL vaak met veel legplanken of een combinatie van legplanken boven en laden onder in de kast. De hoge keukenkast werkkast GL is weer de ideale kast voor de strijplank en de stofzuiger en misschien ook de schoenpoetsmiddelen en de skiën na de wintersport vakantie.

De hoge kast GL koel-vrieskast heeft zeer veel variabele indelingen die verband houden met de verschillende nishoogten van koelkast van nishoogten 71,5 -88 -102,5 -122 -144 -158 -178 t/m 185 cm. Ook de vrieskasten of gecombineerde koel/vrieskasten vallen onder één van bovengenoemde nishoogten.

Soms kan vormgeving reden zijn om in de productgroep hoge keukenkast open en schuin een passende oplossing te vinden. Of een hoge kast eindigt dichtbij een kopse wand of aan de buitenzijde juist zichtbaar blijft, kijk voor oplossingen onder hoge kast passtukken-zichtzijden.

Succes bij het "thuis keuken berekenen" en bel als u vragen heeft of hulp gebruiken kan.

De showroom is er voor u om de producten tenslotte even echt te zien en te voelen en uw plan even door te spreken met een deskundige adviseur. Bij opdracht legt u bij voorkeur op afspraak samen met hem alle details vast in een officiële offerte, zodat de uitlevering later zonder problemen kan verlopen.


Vriendelijke groet van

Team Keukenwinkel.nl