Ga direct naar:

Keukenmeubel accessoires

Bij het bestellen van een nieuwe keuken worden een aantal producten automatisch en zonder berekening meegeleverd, zoals de kunststof plinten en de meeste (niet alle) standaard knoppen en grepen. Maar andere producten als bestekindelingen-antislipmatten moeten echt in de bestelling worden vermeld en worden apart berekend.

Wil je extra losse knoppen-grepen dan zijn die te bestellen je vindt ze onder deze rubriek. Een extra legplank of losse plinten voor een bestaand gedeelte van je keuken worden aangeboden onder losse legplanken-plinten. Losse laden en korfladen standaard zelfsluitend met zachte demping voor aanpassingen in bestaande keukens of uitbreiding in de nieuwe keuken altijd even afstemmen met de adviseur in de showroom om fouten te voorkomen.

De kant en klaar gemonteerde Duitse IKO keukenkasten zijn in de standaard uitvoering natuurlijk het meest voordelig. Toch kan het voorkomen dat je iets wil maken waarbij de standaardmaat niet past en je de hoogte, diepte of breedte zou willen aanpassen. Wat er in onze fabriek in Duitsland allemaal kan en wat het meer kost vind je onder meubel meerprijzen opties .

Succes met het samenstellen en berekenen van de nieuwe keuken en bel als je het niet meer weet!

 

Team Keukenwinkel.nl

072-5323131