Ga direct naar:

Keuken bovenkasten

IKO Keukenmeubelen uit Duitsland hebben vele standaard breedtematen die in alle productgroepen worden getoond en geprijsd. Ook de bovenkast hoogte maten zijn steeds een veelvoud van 13 cm en beginnen met standaardhoogte 39 cm(3x13cm) bij  bovenkast klep-vouw-liftdeur; Steeds per 13 cm oplopend zijn er de hoogten 39 -52 -65 -78 en 91 cm als hoogste bovenkast in de keuken. Tegen meerprijs kunnen soms de breedte en/of hoogte van een keukenkast worden ingekort.

Onder het menu Keukenmeubelen biedt Keukenwinkel.nl ook een groot assortiment bovenkasten. Afhankelijk van de gewenste toepassing of en budget kan je kiezen uit een grote verscheidenheid aan bovenkasten. Naast een bovenkast met deur en de bovenkast met glasdeur zijn er de praktische bovenkast glasklep-vouw-liftdeur en zelfs een bovenkast met jalouzie waar je in ieder geval niet het hoofd stoot aan openstaande deuren. In sommige gevallen is de toepassing van apparatuur reden voor de keuze van een bovenkast voor apparatuur als een afzuigkap of magnetron. Ook zijn er voor hoekopstellingen speciale bovenkasten in hoek. Onderdelen van Keukenmeubelen die bij thuis keuken berekenen in combinatie met al deze bovenkasten ook vaak worden toegepast zijn te vinden onder bovenkast passtuk en zichtzijden en minder toegepast maar wel leverbaar een bovenkast open of schuin.

Bovenkast

Bent u opzoek naar een bovenkast? Bij Keukenwinkel bent u aan het juiste adres! Keukenwinkel biedt een groot assortiment bovenkasten van hoge kwaliteit. De bovenkasten van Keukenwinkel worden geproduceerd in een fabriek in Duitsland die garant staat voor A-merk kwaliteitskeukens.

Welke bovenkast is geschikt voor uw keuken?

Onder het menu-keukenmeubelen kunt u uw perfecte bovenkast vinden. Afhankelijk van de gewenste toepassing en/of budget kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan bovenkasten. Naast een bovenkast met deur en een bovenkast met glasdeur zijn er de praktische bovenkast glasklep-vouw-liftdeur en zelfs een bovenkast met jaloezie waar u in ieder geval niet het hoofd stoot aan openstaande deuren. In sommige gevallen is de toepassing van apparatuur de reden voor een keuze van een bovenkast voor apparatuur als een afzuigkap of magnetron. Ook zijn er voor hoekopstellingen speciale bovenkasten.

Keuken bovenkasten

De bovenkasten van Keukenwinkel.nl hebben vele standaard breedtematen die in alle productgroepen worden getoond en geprijsd. De hoogte maten zijn steeds een veelvoud van 13 cm en beginnen met standaardhoogte 39 cm(3x13cm) bij bovenkast klep-vouw-liftdeur; Steeds per 13 cm oplopend zijn er de hoogten 39 -52 -65 -78 en 91 cm als hoogste bovenkast in de keuken. Tegen meerprijs kunnen soms de breedte en/of hoogte van een keukenkast worden ingekort.

Kijk voor een bovenkast op Keukenwinkel.nl

Onderdelen van Keukenmeubelen die bij thuis keuken berekenen in combinatie met al deze bovenkasten ook vaak worden toegepast zijn te vinden onder bovenkast pas stuk en zichtzijden en minder toegepast, maar wel leverbaar, een bovenkast open of schuin.

Bovenkasten met greep en bovenkasten greep loos zijn dezelfde. Bereken alleen voor iedere greep loze bovenkast de Meerprijs voor horizontale greep lijst MPGLB-HOR onder Keukenmeubel accessoires en meubel meerprijzen opties .

U kunt ook contact opnemen voor meer informatie of een afspraak maken voor een offertegesprek. Contact opnemen kan telefonisch op het volgende telefoonnummer: 072-5323131 of via mail info@keukenwinkel.nl.