Er zijn in totaal 2 product(en) gevonden in deze categorie.

Inbouw Combimagnetron

Voor een mooie inbouw combimagnetron zit u bij Keukenwinkel goed

De inbouw combimagnetrons van Keukenwinkel zijn voorzien van de handige quick start functie, waarbij u de magnetron op kunt warmen in 30 sec. op vol vermogen. Ook automatische gewicht gestuurde ontdooiprogramma’s/ kookprogramma's en kinderbeveiliging is aanwezig. Een signaal aan het einde van de kooktijd en druktoetsbediening is ook aanwezig en een elektronische klok met een timer kunt u er ook bij kiezen. Kortom perfecte magnetrons bij Keukenwinkel.

Waarom de inbouw combimagnetron bij Keukenwinkel?

Onze toestellen kunnen gebruikt worden als magnetron en als grill. Voor meer kookopties en optimaal resultaat zijn de beide functies ook samen te gebruiken. U kunt ook grotere gerechten bereiden dankzij de capaciteit van maar liefst 26 liter! De magnetrons hebben een duidelijk en goed zichtbaar digitaal display zodat u een compleet en duidelijk overzicht heeft van alle programma's en de gekozen instellingen. U kunt ook kiezen voor interieurverlichting zodat u beter kunt zien wat u doet.

Waarom een inbouw combimagnetron en geen gewone?

Wilt u de combimagnetron netjes wegwerken in de keuken? Kies dan voor een inbouw magnetron. Deze magnetrons hebben een andere afvoer van warmte en zijn daarom geschikt om in te bouwen. Houd bij het uitzoeken van een inbouw magnetron ook rekening met het type deur van de magnetron. Wanneer de magnetron wat hoger komt te staan is een horizontale klep minder geschikt. Het is dan namelijk lastiger gerechten in de magnetron te plaatsen. Een zijwaartse deur steekt doorgaans meer uit dan een horizontale deur. Keukenwinkel helpt u graag de perfecte magnetron uit te zoeken!

U kunt ook contact opnemen voor meer informatie of een afspraak voor een offertegesprek. Contact opnemen kan telefonisch op het volgende telefoonnummer: 072-5323131 of via mail info@keukenwinkel.nl