Ga direct naar:

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur voor iedere keuken! Bij Keukenwinkel.nl vindt u inbouwapparatuur van vele bekende merken. Betaalbare keukenapparatuur hebben wij in keuken apparatuursets geplaatst om u het maximum voordeel te bieden.

Keukenwinkel.nl heeft een compleet aanbod aan keukenapparaten voor elk type keuken.

Alle soorten en merken keukenapparatuur beschikbaar

Met een ruim aanbod van onder andere ovens, stoomovens, magnetrons, maar ook een combi magnetronoven, gaskookplaten en inductie kookplaten, koelkasten en vriezers, afzuigkappen, mengkranen, kokend water kranen en kokend water boilers heeft u een ruime keuze uit A-merken apparatuur voor uw nieuwe keuken, waaronder merken als Aeg, Atag, Franke, Liebherr koelkasten en vrieskasten, Novy(v/h Itho), Zanussi, Kuppersbusch, Falcon fornuizen en Lofra fornuizen.

Bereken direct de totaalprijs van uw keukenapparatuur

Alle prijzen van onze keukenmeubelen worden online vermeld en u kunt direct zien wat de samenstelling van uw nieuwe keuken kost. Let ook op de extra bonuskorting bij aankoop van complete keukens en kijk bij het samenstellen van je keuken vooral ook in de extra voordelige rubriek apparatuursets onder Apparatuur!

Ons keukenapparatuur is ook in voordelige sets verkrijgbaar

Keukenwinkel.nl heeft voordelige sets gemaakt van alle benodigde keukenapparatuur. Deze sets worden samengesteld uit de merken die in het hoofdmenu onder Keukenapparatuur worden vermeld. De setprijs is de laagst mogelijke prijsstelling voor keukenapparatuur en komt daardoor niet meer in aanmerking voor de extra bonuskorting. Wel is het mogelijk apparaten uit te wisselen met behoud van de setprijs. Dit geldt voor inbouwapparaten vermeld op deze website. Het prijsverschil tussen de verwisselde apparaten wordt verrekend bij uw bestelling.

Contacteer ons voor het kiezen van de juiste keukenapparatuur

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neemt u dan contact op met 072-5323131 of mail naar info@keukenwinkel.nl voor de laagste prijzen keukenapparatuur. Wij zijn u graag van dienst in onze showroom en kunnen u uiteraard helpen om een volledige offerte van uw droomkeuken samen te stellen. Tot ziens in onze showroom!