U-Keuken ca. 285x243x292cm, Keukenkasten, 5 inbouwapparaten, HPL kunststof werkblad, inleg spoelbak / Keukenwinkel.nl

Merk: Keukenwinkel.nl
Artikelnummer: 17579
€ 8.994,00 complete keuken
Aantal:

De meer -of minder prijs van deze samenstelling is €0,00 per complete keuken.
De totaalprijs per complete keuken is €8.994,00.

U-Keuken ca. 285x243x292cm, Keukenkasten, 5 inbouwapparaten, HPL kunststof werkblad, inleg spoelbak

Productinhoud

KEUKENWINKEL.NL ! MEER HOEFT UW NIEUWE KEUKEN NIET TE KOSTEN !                        
(Duitse Klasse in Keukenmeubelen, A-merken apparatuur, 5 jaar garantie)

U-keuken M9-3-8694 (noteer deze code). ca. 285x243x292 cm Compleet €8994,- franko huis

IKO Keukenmeubelen van Duitse topkwaliteit, MDF Kadermodel fronten in PG3(prijsgroep 3) met zacht dempende laden en deuren.

APPARATUURSET-519 totaal 5 Apparaten, t.w. ELECTROLUX Zanussi apparaten: volledig geïntegreerde Vaatwasser(10 jaar garantie ! op motor), Gaskookplaat 75cm met wokbrander links, Multifunctionele Bakoven met magnetron en koelkast nis 88cm, FRANKE Wandschouw RVS met energie zuinige inverter motor, RVS rugwand 90x70cm, grote RVS Spoelbak en RVS eenhendel mengkraan met uittrekbare uitloop!

zie ook alternatieve Apparatuurset-520

Multiplex werkbladen HPL toplaag (keus uit diverse kleuren) met kookplaatuitsparing, kraangat en rvs spoelbak 50x40x18cm vlak inbouw; INCLUSIEF rugwanden als getekend

Verzendkosten in heel Nederland zijn inbegrepen. Afhaalkorting €299,-  Levertijd 4-6 weken

Kenmerken voor dit Ontwerpmodel van een U-keuken

In een relatief smalle keuken(243 cm) toch veel werkbladruimte creëren dat is de opgave voor deze keuken! Door het toepassen van ondiepe onderkasten aan de linker wand en een werkbladdiepte van ca. 38 cm blijft er in deze U-Keuken toch 145cm tussenruimte over waarin twee mensen ruim voldoende beweegruimte hebben om samen in de keuken actief te zijn. Beide hoeken worden benut met brede 60cm deuren: extra ruimte in de spoelkast en een prachtige Lemans -hoekpannenkast met volledig uit de kast zwenkende plateau's. Daar tussen nog een 15cm flessenkastje! Met een ladekast van 100cm met grote inwendige besteklade en de inbouw koelkast onder de inbouwoven met magnetron is het resultaat een uitermate praktische keuken om in te koken. Bij gebrek aan daglicht in de keukenruimte is een 160x 52cm klepkast bovenkast toegepast met volledig LED verlichte glasbodem. Super veel licht waar het nodig is.

Betaling via Stichting Veilig Betalen Fonds (VBF/geen aanbetaling!) Uw Bankgarantie met 100% zekerheid bij aankoop van een nieuwe keuken !

Deze aanbieding is verkrijgbaar bij alle vestigingen en Partners van Keukenwinkel.nl.  Wijzigingen mogelijk in overleg. Zelf een keukenplan gemaakt ? Bereken uw voordeel, kom naar de showroom of mail uw plan en wensen. Keukenwinkel.nl is in 92% van de uitgebrachte offerten duidelijk voordeliger gebleken!

Showrooms
Partners van Keukenwinkel.nl zie Home onder Vestigingen

KOMT U VAN VER? MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK!