U-Keuken ca. 180x280x251cm, Keukenkasten, 4 apparaten, HPL kunststof werkblad, inleg spoelbak / Keukenwinkel.nl

Merk: Keukenwinkel.nl
Artikelnummer: 17778
€ 6.903,00 complete keuken
Aantal:

De meer -of minder prijs van deze samenstelling is €0,00 per complete keuken.
De totaalprijs per complete keuken is €6.903,00.

U-Keuken ca. 180x280x251cm, Keukenkasten, 4 apparaten, HPL kunststof werkblad, inleg spoelbak

Productinhoud

KEUKENWINKEL.NL ! MEER HOEFT UW NIEUWE KEUKEN NIET TE KOSTEN !                        
(Duitse Klasse in Keukenmeubelen, A-merken apparatuur, 5 jaar garantie)

U-keuken M9-2-8280 (noteer deze code). ca. 180x280x251 cm Compleet €6903,- franko huis op begane grond in Nederland.

IKO Keukenmeubelen van Duitse topkwaliteit, MDF Kadermodel fronten in PG2(prijsgroep 2) met zacht dempende laden en deuren.

4 Top Apparaten, t.w. AEG volledig geïntegreerde Vaatwasser(10 jaar garantie ! op motor), LOFRA vrijstaand Fornuis RVS 60 cm Gas-elektro en Zanussi koelkast met vriesvak nis 102cm, FRANKE Wandschouw RVS met energiezuinige inverter motor, RVS rugwand 90x75cm, RVS Spoelbak vlakinbouw en eenhendel mengkraan.

Multiplex werkbladen 6 cm met HPL toplaag (keus uit diverse kleuren) met  kraangat en rvs spoelbak 44,5x41,5x17 cm vlak inbouw; INCLUSIEF MDF en RVS rugwanden als getekend

Verzendkosten in heel Nederland zijn inbegrepen. Afhaalkorting €299,-  Levertijd 4-6 weken

Betaling via Stichting Veilig Betalen Fonds (VBF/geen aanbetaling!) Uw Bankgarantie met 100% zekerheid bij aankoop van een nieuwe keuken !

Deze aanbieding is verkrijgbaar bij alle vestigingen en Partners van Keukenwinkel.nl.  Wijzigingen mogelijk in overleg. Zelf een keukenplan gemaakt ? Bereken uw voordeel, kom naar de showroom of mail uw plan en wensen. Keukenwinkel.nl is in 92% van de uitgebrachte offerten duidelijk voordeliger gebleken!

Showrooms
Partners van Keukenwinkel.nl zie Home onder Vestigingen

KOMT U VAN VER? MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK!

 

Kenmerken voor dit Ontwerpmodel van een U-keuken

In een relatief kleine ruimte toch veel werkbladruimte creëren dat is de opgave voor deze keuken! Door het optimaal benutten van alle 3 wanden blijft er in deze U-Keuken toch 160 cm tussenruimte over waarin twee mensen ruim voldoende beweegruimte hebben om samen in de keuken actief te zijn. Beide hoeken worden benut met brede 50cm deuren: extra ruimte in de spoelkast en een praktische pannenkast met kunststof plateau's. Vaatwasser in het midden en 2 ladekasten links en rechts van het 60cm vrijstaande fornuis met een ruime multifunctionele oven waarboven op gas gekookt wordt. Met de koelkast verhoogd op een korflade is het resultaat een uitermate praktische keuken om in te koken. Geen bovenkasten met uitzondering van één klepkast naast de halfhoge koelkastombouw of naast de afzuigkap, zodat de kamer en keukenruimte optisch ruimtelijk blijven.