U-Keuken afmeting 280x300x240cm, Keukenmeubelen, 5 Apparaten, composiet werkblad 6cm, rugwanden / Keukenwinkel.nl

Merk: Keukenwinkel.nl
Artikelnummer: 17900
€ 10.995,00 complete keuken
Aantal:

De meer -of minder prijs van deze samenstelling is €0,00 per complete keuken.
De totaalprijs per complete keuken is €10.995,00.

U-Keuken afmeting 280x300x240cm, Keukenmeubelen, 5 Apparaten, composiet werkblad 6cm, rugwanden

Productinhoud

KEUKENWINKEL.NL ! MEER HOEFT UW NIEUWE KEUKEN NIET TE KOSTEN !                        
(Duitse Klasse in Keukenmeubelen, A-merken apparatuur, 5 jaar garantie)

U-keuken M9-1-8553 (noteer deze code). ca. 280X300X240 cm Compleet €10995,- franko huis op begane grond in Nederland.

IKO Keukenmeubelen van Duitse topkwaliteit, MDF Kadermodel fronten in PG1(prijsgroep 1) met zacht dempende laden en deuren.

5 Top Apparaten, t.w. AEG volledig geïntegreerde Vaatwasser(10 jaar garantie ! op motor), AEG  koelvries combinatie nishoogte 185cm, AEG multifunctionele heteluchtoven 71 liter, AEG gaskookplaat 90 cm RVS met wokbrander links, FRANKE Wandschouw hoofdvrij wit glas met, RVS Spoelbak vlakinbouw en massief RVS eenhendel mengkraan.

Composiet werkbladen 6 cm (keus uit diverse kleuren) met  kookplaatuitsparing, kraangat en rvs spoelbak vlak inbouw 50x40x18,5 cm inwendig; INCLUSIEF composiet rugwanden

Verzendkosten in heel Nederland zijn inbegrepen. Levertijd ca. 6 weken

Betaling via Stichting Veilig Betalen Fonds (VBF/geen aanbetaling!) Uw Bankgarantie met 100% zekerheid bij aankoop van een nieuwe keuken !

Deze aanbieding is verkrijgbaar bij alle vestigingen en Partners van Keukenwinkel.nl.  Wijzigingen mogelijk in overleg. Zelf een keukenplan gemaakt ? Bereken uw voordeel, kom naar de showroom of mail uw plan en wensen. Keukenwinkel.nl is in 92% van de uitgebrachte offerten duidelijk voordeliger gebleken!

Showrooms
Partners van Keukenwinkel.nl zie Home onder Vestigingen

KOMT U VAN VER? MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK!

 

Kenmerken voor dit Ontwerpmodel van een U-keuken

Prioriteit in deze ruimte is het creëren van maximaal werkbladruimte en gebruiksgemak door de positie van verschillende apparaten ! Door het optimaal benutten van alle 3 wanden blijft er in deze U-Keuken toch 170 cm tussenruimte over waarin meerdere mensen ruim voldoende beweegruimte hebben om samen in de keuken actief te zijn. Beide hoeken worden benut met een deur van 60 cm voor de LEMANS hoek-pannenkast en een deur van 50 cm voor de andere hoek met een doorlopende legplank, kastbreedte 100 cm. Een ruime spoelkast voor een grote enkele spoelbak en een verhoogde vaatwasser op een hoge korflade en een grote multifunctionele oven op een ideale hoogte bovenop 2 korfladen.

Met de grootste(185cm!) koelvries combinatie in de branche en een NOFROST vriesdeel is het resultaat een uitermate praktische keuken om in te werken en te koken. Er zijn geen bovenkasten toegepast, zodat de kamer en keukenruimte optisch ruimtelijk blijven.