afmeting 250x438x190cm Bar-eiland 215x90cm 5 Apparaten Werkbladen Rugwanden / Keukenwinkel.nl

Merk: Keukenwinkel.nl
Artikelnummer: 18179
€ 12.964,00 complete keuken
Aantal:

De meer -of minder prijs van deze samenstelling is €0,00 per complete keuken.
De totaalprijs per complete keuken is €12.964,00.

afmeting 250x438x190cm Bar-eiland 215x90cm 5 Apparaten Werkbladen Rugwanden

Productinhoud

KEUKENWINKEL.NL ! MEER HOEFT UW NIEUWE KEUKEN NIET TE KOSTEN !                        
(Duitse Klasse in Keukenmeubelen, A-merken apparatuur, 5 jaar garantie)

U-keuken M8-2-9543 (noteer deze code). ca. 250x438x190 cm en Bareiland 215x90 cm Compleet €12964,- franko huis op begane grond in Nederland.

Keukenmeubelen van Keukenwinkel.nl Duitse topkwaliteit, Houtdecor vlakke en kaderfronten fronten in PG2 en PG4(prijsgroep 2 en 4 ) met zelfsluitend en zacht dempende laden en deuren.

5 Top Apparaten, t.w. AEG volledig geïntegreerde Vaatwasser(10 jaar garantie ! op motor), AEG  koelvries combinatie A nishoogte 178cm, AEG multifunctionele Combistoomoven 43 liter, AEG inductie kookplaat 80 cm met 4 zones, NOVY inbouw afzuigunit fluisterstil wit glas, aangevuld met RVS Spoelbak vlakinbouw en massief RVS eenhendel mengkraan met uittrekbare uitloop!

HPL op multiplex werkbladen 38 mm (keus uit diverse kleuren) met  kookplaatuitsparing, kraangat en rvs spoelbak vlak inbouw 50x40x18,5 cm inwendig; INCLUSIEF MDF rugwanden
als getekend

Verzendkosten in heel Nederland zijn inbegrepen. Levertijd ca. 6-8 weken

Betaling via Stichting Veilig Betalen Fonds (VBF/geen aanbetaling!) Uw Bankgarantie met 100% zekerheid bij aankoop van een nieuwe keuken !

Deze aanbieding is verkrijgbaar bij alle vestigingen en Partners van Keukenwinkel.nl.  Wijzigingen mogelijk in overleg. Zelf een keukenplan gemaakt ? Bereken uw voordeel, kom naar de showroom of mail uw plan en wensen. Keukenwinkel.nl is in 92% van de uitgebrachte offerten duidelijk voordeliger gebleken!

Showrooms
Partners van Keukenwinkel.nl zie Home onder Vestigingen

KOMT U VAN VER? MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK!

 

Kenmerken voor dit Ontwerpmodel van een U-keuken

Prioriteit in deze ruimte is het creëren van maximaal werkbladruimte en gebruiksgemak door de positie van verschillende apparaten ! Door de aanwezigheid van de vele ramen zal je de ruimte daar onder optimaal moeten benutten en met de uitbreiding van een Schiereiland waar 4 personen kunnen zitten blijft er in deze U-Keuken toch 130 cm tussenruimte over waarin meerdere mensen ruim voldoende beweegruimte hebben om samen in de keuken actief te zijn. Alle hoeken worden efficiënt benut met deuren van 60 cm voor de LEMANS hoek-pannenkast en een hoekspoelkast en voor de andere hoek achter een deur van 40 cm een doorlopende legplank. Een ruime hoekspoelkast voor een grote enkele spoelbak en ruimte voor b.v. een Quooker Combi-boiler en een gangbare Combistoomoven met alle bakfuncties, opwarmen met stoom blijkt veel smakelijker dan met een magnetron, koken met stoom is een regelrechte uitbreiding van de kookplaat en alles op een ideale hoogte boven 3 laden.

Met de grote(178cm!) koelvries combinatie is het resultaat een uitermate praktische keuken om in te werken en te koken. Geen bovenkasten maar wel veel opbergruimte in de vele ladekasten en een hoge kastenwand met rolluik bladopzetkast ! Een praktische en gezellige Keuken !