Kookwand 386x234cm Hogekasten wand 245x234cm KitchenArt Keukenmeubel 7 Apparaten Werkbladen Dekton / KitchenArt

Merk: KitchenArt
Artikelnummer: 18137
€ 0,00 complete keuken
Aantal:

De meer -of minder prijs van deze samenstelling is €0,00 per complete keuken.
De totaalprijs per complete keuken is €0,00.

Kookwand 386x234cm Hogekasten wand 245x234cm KitchenArt Keukenmeubel 7 Apparaten Werkbladen Dekton

Productinhoud

KUNST ALS INSPIRATIEBRON  KitchenArt   BIJ KEUKENWINKEL.NL

Kunst inspireert, dat weten we allemaal, maar is het ook mogelijk om dat in een mooi Keukenontwerp tot uiting te brengen? Het merk KitchenArt doet een poging en u maakt daar vandaag kennis mee bij Keukenwinkel.nl. Laat u inspireren ook door de andere 176 Keukenontwerpmodellen in het Menu onder Complete Keukens, de grootste ideeëncatalogus op het gebied van Keukens in Nederland. Vooral mooie Keukens en in ieder denkbaar budget.

Nieuwsgierig naar deze ontwikkeling? Neem dan contact met ons op voor een afspraak en kom meer te weten over de laatste ontwikkelingen in de Keukenmarkt.

Dit Ontwerpmodel bevat o.m. :

KitchenArt Keukenmeubelen van Duitse topkwaliteit, in MDF met mat gelakte Fronten(PG3 en4) met zacht dempende laden en deuren, Stollenwanden 1,9 cm, bestek indeling e.d.

Apparatuur van Europese topmerken met o.m. een multifunctionele grote Oven met Pyrolyse functie, Combi bakoven met magnetron, Warmhoudlade, RVS spoelbak vlakinbouw, Quooker of mengkraan, Zeepdispenser, Lightboard en rvs afdruipbak. Aangevuld met wit glazen inbouwunit met fluisterstille motor, de grootste koelvrieskast nismaat 185cm, Inductiekookplaat Pure Black 80 cm met Flexzone , vaatwasser 43dB volledig geïntegreerd met 10 jaar garantie op invertermotor.

Extreem slijtvaste stenen Werkbladen uitvoering vlak verstek 20mm in zwart inclusief rugwanden uit bladmateriaal met FRANKE spoelbak rvs vlak inleg, 2 kraangaten, kookplaatuitsparing vlak inbouw onderbroken door een

MASSIEF HOUTEN Werkblad 27mm als hakblok met natuurolie geïmpregneerd in Teak

Levering: thuis bezorgd op begane grond in Nederland

Betaling via Stichting Veilig Betalen Fonds (VBF/geen aanbetaling!) Uw Bankgarantie met 100% zekerheid bij aankoop van een nieuwe keuken !

Deze aanbieding is verkrijgbaar bij alle vestigingen en Partners van Keukenwinkel.nl.  Wijzigingen mogelijk in overleg. Zelf een keukenplan gemaakt ? Bereken uw voordeel, kom naar de showroom of mail uw plan en wensen. Keukenwinkel.nl is in 92% van de uitgebrachte offerten duidelijk voordeliger gebleken!

Showrooms
Partners van Keukenwinkel.nl zie Home onder Vestigingen

KOMT U VAN VER? MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK!