Er zijn in totaal 14 product(en) gevonden in deze categorie.

Rechte keuken

Een rechte keuken is samengesteld uit verschillende onderdelen. De verschillende keuken elementen komen vaak van verschillende leveranciers waardoor de keukens uniek zijn. Met meer dan 30 jaar ervaring is keukenwinkel.nl de specialist als het gaat om een rechte keuken. Op onze website bieden wij een grote collectie rechte keukens aan in verschillende prijsklassen.

Altijd de juiste rechte keuken

Wij hebben complete keukens die voordelig zijn geprijsd. In de categorie rechte keukens heeft u een ruime keuze aan rechte keukens. Kijk welke afmeting het beste aansluit bij uw eigen keukenafmeting en u weet direct wat uw complete keuken kost.

De complete rechte keukens zijn met de grootste zorg samengesteld en voorzien van alle gemakken. De Duitse keukenmeubelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De weergegeven prijs van de complete keuken is inclusief alle apparatuur, werkbladen, kranen en keukenmeubelen.

Zelf uw rechte keuken samenstellen

Natuurlijk kunt u ook de rechte keuken volledig naar eigen wens samenstellen. Door het ruime aanbod aan keukenapparatuur, keukenkasten, werkbladen en keukenaccessoires kunt u makkelijk en snel uw eigen droomkeuken samenstellen. De keukenkasten van onze rechte keukens worden gemaakt in onze fabriek in Duitsland. Onze Duitse keukens staan voor kwaliteit. Met een enorme diversiteit aan corpuskleuren (kastkleuren) en fronten is elke stijl mogelijk.

Of u nu een rechte keuken in landelijke of moderne stijl wilt of toch voor designkeuken gaat, de specialist in rechte keukens is Keukenwinkel.nl. Door onze handige tool om thuis de offerte te berekenen weet u bovendien gelijk hoeveel de keuken u gaat kosten. De prijs voor een hoekkeuken is afhankelijk van het type front wat u uiteindelijk kiest en welke luxe elementen u in uw hoekkeukenofferte wilt laten verwerken.

Uw aankopen zijn veilig dankzij het Veilig Betalen Fonds

Uw aankoop bij Keukenwinkel.nl vanaf een waarde van €2500,- en meer is 100% veilig gesteld door de samenwerking met het Veilig Betalen Fonds. Al ruim 10 jaar lang hebben alle kopers bij Keukenwinkel.nl hun aankoopbedrag veilig gereserveerd en na aflevering de eerste twee dagen de nieuwe keuken rustig kunnen uitpakken en controleren. Keukenwinkel.nl wordt pas uitbetaald nadat u de goederen heeft ontvangen en gecontroleerd. Geen levering, geen geld. 100% veilig voor koper en verkoper.

Contacteer de specialist in rechte keukens

Bent u op korte termijn op zoek naar een showroom rechte keuken? Kom dan gerust langs of kijk op onze webshop!

U kunt ook contact opnemen voor meer informatie of een afspraak maken voor een offertegesprek. Contact opnemen kan telefonisch op het volgende telefoonnummer: 072-5323131 of via mail info@keukenwinkel.nl.