Er zijn in totaal 42 product(en) gevonden in deze categorie.

Wij bieden complete keukens

En hebben meer dan 160 modellen! Kom snel langs!

Klantenservice

(072) 532 3131

Wij bieden complete keukens

En hebben meer dan 160 modellen! Kom snel langs!

Klantenservice

(072) 532 3131

Eilandkeukens compleet

Complete keukens voordelig geprijsd. In de categorie eilandkeukens compleet heeft u een ruime keuze aan eiland keukens van verschillende afmetingen. Alle keukens zijn compleet en scherp geprijsd. Kijk welke eiland afmeting het beste aansluit bij uw eigen keuken afmeting en u weet direct wat uw complete keuken kost. De complete eilandkeukens zijn met de grootste zorg samengesteld en voorzien van alle gemakken. De Duitse keukenmeubelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De prijs van de complete eilandkeuken is inclusief alle apparatuur, werkbladen, kraan en keukenmeubelen.

Kookeiland en eilandkeukens

Bent u op zoek naar een kookeiland van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Keukenwinkel.nl aan het juiste adres! Keukenwinkel.nl heeft een ruim assortiment eilandkeukens. Van modern tot klassiek en in verschillende kleuren, maten en prijsgroepen.

Alle kookeiland keukens van Keukenwinkel.nl zijn van Duitse A-Merk kwaliteit. Bovendien is alles direct uit voorraad leverbaar.

Showroom eilandkeukens met een compleet kookeiland

Bij Keukenwinkel.nl kunt u ook complete eilandkeukens online bestellen. Profiteer van onze showroom aanbiedingen of kies voor de bonuskorting bij de door ons samengestelde complete eilandkeukens inclusief kookeiland.

Het voordeel van deze showroom en complete eilandkeukens is dat u alleen hoeft uit te rekenen of deze keukens in uw beschikbare ruimte passen. Ook profiteert u van de laagste onderdelenprijs op complete keukens, met als extra een bonuskorting vanaf 3%!

Een vereiste voor een kookeiland is echter wel dat u er de ruimte voor heeft. U heeft voldoende bewegingsruimte nodig tussen het kookeiland en het vaste keukenblok. Om prettig te kunnen werken, heeft u minimaal een afstand hiertussen nodig van 100 à 120cm en een minimale totale ruimte van zo’n 20m2.

Zelf uw kookeiland samenstellen

Uiteraard kunt u naast de showroom modellen en door ons samengestelde complete keukens ook zelf uw kookeiland keuken naar eigen wens samenstellen. U kunt met onze unieke tool volledig online alle keukencomponenten samenstellen tot uw eigen droomkeuken.

Als u uw droomkeuken heeft samengesteld dan kunt u ervan op aan dat wij zeer korte levertijden hanteren en u nooit te veel betaald! Alle prijzen van onze keukenmeubelen staan online vermeld en u kunt direct zien wat de samenstelling van uw nieuwe keuken kost. Vergeet niet de extra bonuskorting bij aankoop van complete keukens. Extra tip: kijk bij het samenstellen van uw keuken ook in de extra voordelige rubriek apparatuursets.

Contacteer ons voor hulp bij het samenstellen van eilandkeukens

Liever persoonlijke hulp bij het samenstellen van uw droom eilandkeuken? Wij helpen u graag! Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen van keukens kunnen wij u een handige indeling van uw nieuwe keuken adviseren waarbij alle elementen een andere functie krijgen. Hierdoor kunt u straks genieten van een keuken die zo is ingedeeld dat u alles met gemak kunt vinden. Kom voor meer informatie of een afspraak voor een offertegesprek langs in één van onze vestigingen https://www.keukenwinkel.nl/contact of bel naar 072-5323131.