Prijzen en extra kortingen

Prijzen:

Alle op de website vermelde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief montage. Op de afzonderlijke prijzen wordt een extra bonus(kwantum) korting gegeven bij afname van een complete keuken met een totaal goederenbedrag vanaf  €6000,-.

Lage Prijs Garantie:

Voor de merken op deze website geeft Keukenwinkel.nl u een Lage Prijs Garantie. Dat wil zeggen; als u aantoont dat deze producten elders lager geprijsd zijn dan zal Keukenwinkel.nl u een passend aanbod doen.

Complete Keukens en de laagste onderdelenprijzen:

Keukenwinkel.nl zal niet altijd zijn laagste prijs voor elk inbouwapparaat direct op de website vermelden. Fabrikant en dealers willen prijsafbraak en manipulaties met prijzen op internet voorkomen en de adviesfunctie van keukenspeciaalzaken waartoe wij behoren niet in gevaar brengen. Dat betekent dat Keukenwinkel.nl juist bij aankoop van Complete Keukens en losse apparaten die worden afgehaald pas het achterste van zijn tong zal laten zien en in de showroom de onderdelen tot op de bodem afprijst. Dat gebeurt bij Keukenwinkel.nl overigens al ruim 12 jaar lang en voor iedere koper op dezelfde manier. Dat is wel zo eerlijk.

Belangrijk is ook te weten dat niet elk inbouwapparaat automatisch past in de Keukenkast die u los daar voor koopt. Beide onderdelen kopen bij Keukenwinkel.nl levert dus niet alleen de laagste prijs voor beide producten op maar u heeft bovendien niet de verantwoording voor fouten die daar kunnen ontstaan.

Bonuskorting Complete Keukens

Wanneer u thuis Keukenonderdelen als een offerte in de winkel verzamelt mag u naast de voordeliger apparatuurprijs (zie vorig hoofdstuk) onderstaande extra bonuskorting van 6% meetellen bij uw aankoop van een COMPLETE KEUKEN (alle meubelen inclusief alle apparaten en werkbladen) met een waarde vanaf €6000,- in onze showroom. Deze bonus oplopend van €360,- tot €1500,- en meer hangt af van de totale aanschafprijs van uw keuken.

6%  Bonuskorting bij aankoop van de Complete keuken van €10.000,- scheelt u dat al € 600,- . Uw apparatuurprijs wordt dus extra verlaagd door deze bonuskorting op uw keukenkasten en werkbladen! Bovendien sluit u het risico uit dat kasten en apparaten niet juist op elkaar afgestemd zijn. Eén aanspreekpunt is dan veiliger. Profiteer en koop verstandig!

Bovenstaande bonuskorting complete keukens gelden niet voor Aanbiedingen. In aanbiedingen van Complete Keukens zijn bonuskortingen reeds toegepast.