check

De grootste online keukenwinkel van Nederland

winkelwagen

0
› betalen

Prijzen en extra kortingen

Prijzen:

Alle op de website vermelde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief montage. Op de afzonderlijke prijzen wordt een extra bonus(kwantum) korting gegeven die afhangt van het totaalbedrag dat u in één keer afneemt. Hieronder ziet u een overzicht van deze extra kortingen.

Lage Prijs Garantie:

Voor de merken op deze website geeft Keukenwinkel.nl u een Lage Prijs Garantie. Dat wil zeggen; als u aantoont dat deze producten elders lager geprijsd zijn dan zal Keukenwinkel.nl u een passend aanbod doen.

Complete Keukens en de laagste onderdelenprijzen:

Keukenwinkel.nl zal niet altijd zijn laagste prijs voor elk inbouwapparaat direct op de website vermelden. Fabrikant en dealers willen prijsafbraak en manipulaties met prijzen op internet voorkomen en de adviesfunctie van keukenspeciaalzaken waartoe wij behoren niet in gevaar brengen. Dat betekent dat Keukenwinkel.nl juist bij aankoop van Complete Keukens en losse apparaten die worden afgehaald pas het achterste van zijn tong zal laten zien en in de showroom de onderdelen tot op de bodem afprijst. Dat gebeurt bij Keukenwinkel.nl overigens al bijna 10 jaar lang en voor iedere koper op dezelfde manier. Dat is wel zo eerlijk.

Belangrijk is ook te weten dat niet elk inbouwapparaat automatisch past in de Keukenkast die u los daar voor koopt. Beide onderdelen kopen bij Keukenwinkel.nl levert dus niet alleen de laagste prijs voor beide producten op maar u heeft bovendien niet de verantwoording voor fouten die daar kunnen ontstaan.

Bonuskortingen Complete Keukens

Wanneer u thuis Keukenonderdelen als een offerte in de winkel verzamelt mag u naast de voordeliger apparatuurprijs (zie vorig hoofdstuk) onderstaande extra kortingen meetellen bij uw aankoop van een COMPLETE KEUKEN (alle meubelen inclusief alle apparaten en werkbladen) in onze showroom:

  • 3%         bij aankoop vanaf €3000,- (Complete Keuken)
  • 4%         bij aankoop vanaf €4000,- (Complete Keuken)
  • 5%         bij aankoop vanaf €5000,- (Complete Keuken)
  • 6%         bij aankoop vanaf €6000,- (Complete Keuken)

Bovenstaande bonuskorting complete keukens gelden niet voor Aanbiedingen. In aanbiedingen van Complete Keukens zijn bonuskortingen reeds toegepast.

M3-2-7270 hoekkeuken - IKO keukens

263x355 cm-keukenkasten- multiplex HPL werkblad-5 inbouwapparaten

263x355 cm-keukenkasten- multiplex HPL werkblad-5 inbouwapparaten

€ 6850,00
per complete keuken

iVerder