Betalen

Online betalen bij Keukenwinkel is betrouwbaar en veilig. Keukenwinkel maakt daarbij gebruik van het betaalplatform van MultiSafepay. De oplossingen van MultiSafepay doen immers een beroep op krachtige gegevenscoderingsprotocollen die de vertrouwelijkheid van uw financiële gegevens verzekeren en die vereist worden door de internationale financiële instellingen Visa, MasterCard en Currence (iDEAL).

Uw financiële gegevens worden uitsluitend uitgewisseld tussen MultiSafepay en Keukenwinkel.nl .Beide hebben geen toegang tot uw vertrouwelijke gegevens. Deze uitwisselingen gebeuren met behulp van beveiligde protocollen.

Online betalen via MultiSafepay biedt u vele betaalmethoden en is snel, eenvoudig en veilig!

Internet bankieren thuis

Aankopen tot €5000,- van niet voorradige artikelen naar rekening nummer NL69ABNA0603884458
t.n.v. IKO Nederland (Keukenwinkel.nl)

Aankopen boven €5000,- van complete keukens of onderdelen daarvan door storting/reservering naar rekening NL44ABNA0806901543 t.n.v. DFB Beheer bv te Alkmaar, Bestuurs voorzitter van Stichting Veilig Betalen Fonds(VBF) te Alkmaar met vermelding van naam en referentienummer.

Grote aankopen uitsluitend via het Veilig Betalen Fonds(VBF)

De aanschaf van complete keukens of keukenonderdelen worden zonder uitzondering verrekend via het VBF(Veilig Betalen Fonds). Het gaat hier altijd om maatwerk en meubelen in kleur naar keuze en grote bedragen. De aankoopsom wordt daarom, net als bij de notaris gereserveerd bij het VBF en pas uitgekeerd na de overdracht/levering (in dit geval van de keuken goederen). De koper kan twee dagen lang thuis de goederen in alle rust controleren en uitpakken. Geen levering betekent geen uitbetaling. 100% Veilig voor koper en verkoper.