Himalaya Zoutsteen met frame 200 x 300mm Gifts&Musthaves by AEG& Joseph&Joseph / AEG & Joseph Joseph

Merk: AEG & Joseph Joseph
Artikelnummer: 18165
€ 99,00 stuk
Aantal:

De meer -of minder prijs van deze samenstelling is €0,00 per stuk.
De totaalprijs per stuk is €99,00.

Himalaya Zoutsteen met frame 200 x 300mm Gifts&Musthaves by AEG& Joseph&Joseph

Productinhoud

Himalaya Zoutsteen met frame 200 x 300mm Gifts&Musthaves by AEG& Joseph&Joseph  
 
WAAROM KIEST U VOOR DIT PRODUCT
 
De nieuwste toevoeging aan het assortiment van AEG is de Himalaya zoutsteen*. De zoutsteen biedt een vernieuwde manier voor het bereiden en het nuttigen van eten. Door voedingsmiddelen op de zoutsteen te bereiden, geeft het smaak aan uw gerechten. U plaatst de zoutsteen bijvoorbeeld op de kookplaat en bereid daarop uw groente en vis die zo een heerlijk kruidige smaak meekrijgen tijdens de bereiding. De zoutsteen is geschikt voor het bereiden van warme gerechten op de kookplaat en in de oven, en kan daarnaast voor koude toepassingen in de koelkast en vriezer gebruikt worden. Het Himalaya roze zout heeft een indrukwekkende temperatuurbestendigheid, waardoor het uitstekend te gebruiken is voor bereidingen op hoge temperaturen. In vergelijking met reguliere bedieningsplaten houdt de Himalaya zoutsteen zowel warme als koude temperaturen voor een langere tijd vast. Dit maakt de zoutsteen ideaal voor het bereiden van gerechten aan tafel.
 
AEG brengt hiermee een nieuwe en gezonde toepassing van kruiden op de markt. Roze Himalaya zout bevat namelijk meer dan 80 mineralen en sporenelementen die bevorderlijk zijn voor de gezondheid. Door de kristalstructuur van het zout, verspreidt de temperatuur zich evenredig over de gehele steen, waardoor het voedingsproduct gelijkmatig op temperatuur komt. Het is een ideaal product voor het bereiden van vlees, groente en vis of om kaas, crackers en sushi op te serveren. 
 
Ter introductie van de Himalaya zoutsteen is deze nu extra scherp geprijsd. Momenteel betaalt u slechts €99,00 in plaats van €129,00. Deze actie loopt t/m 31-12-2017.